1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Заместник-министри ще участват в пресконференция по повод форума "Екотуризъм - естествено България"

Заместник-министри ще участват в пресконференция по повод форума "Екотуризъм - естествено България"

Целта на Форума е публично представяне на Националната стратегия и план за действие за екотуризъм и определяне на механизмите за тяхното прилагане.

 

Заместник-министрите на икономиката Димитър Хаджиниколов, на околната среда и водите Фатме Илияз, на земеделието и горите - Меглена Плугчиева ще участват в пресконференция по повод предстоящия Втори национален форум "Екотуризъм - естествено България". Форумът ще се проведе на 29 и 30 януари 2004 г. в Софийския университет.

В пресконференцията ще участват и представители на Проект за опазване на биологичното разнообразие и икономически растеж ІІ, финансиран от Американската агенция за международно развитие, който е организатор на проявата.

Целта на Форума е публично представяне на Националната стратегия и план за действие за екотуризъм и определяне на механизмите за тяхното прилагане. Във Форума ще участват представители на няколко министерства и местната власт, на туристически асоциации, неправителствени организации, частния бизнес, както и на институции, финансиращи проекти в областта на екотуризма./focus-news.net

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.