Любопитно
АГРО БГ - Интересни и Любопитни Статии от сектор Земеделие и Агробизнес
Agro.bg
И още: Защо след 30 години работа на полето земеделец от Бургаско изостави нивите си
Agro.bg
Хората в района коментират, че узряването на ягодите е лоша поличба и предвещава тежка и люта зима
Agro.bg
Страната ни ще подкрепи предприемането на всички необходими мерки да се блокира пътя на разпространение на болестта африканска чума по свинете
Agro.bg
В работата на семинара са поканени да участват и представители на организации и асоциации на фермери и земеделци в България
Agro.bg
Българската национална цел е до 2020 година бедните да намалеят с 260 хиляди души
Agro.bg
В програмата е предвидена дискусия на тема „Селското стопанство на България в контекста на европейските дебати за ОСП”
Agro.bg
Бъдещето на аграрния сектор е в големите животновъдни ферми от над 3000 животни
Agro.bg
Животновъдството трябва да се преструктурира, за да може да бъде конкурентоспособно
Agro.bg
Той е изграден от френското дружество за строеж и експлоатация на фарове Collas et Michel през 1880 -1888 г.
Agro.bg
Фосилът е признак за природен катаклизъм, довел до внезапно измиране на животни
Agro.bg
Местните власти искат ефективно усвояване на средствата и скъсяване на сроковете по проекти
Agro.bg
Всяка година, заради респираторни инфекции или диария, умират над 3,5 млн. деца на възраст до пет години
Agro.bg
Изпитанията ще се провеждат на полетата с ориз, пшеница и соя
Agro.bg
Мярката е насочена и към повишаване на квалификацията на земеделските производители и собствениците на гори, както и на заетите в техните стопанства
Agro.bg
Конете са чипирани и закупени по холандско-българския проект „Новото тракийско злато”
Agro.bg
От съпътстващата програма посетителите ще научат идеи и новости в бизнеса
Agro.bg
Проектът беше окончателно одобрен от Европейската комисия, за да може реално да стартира в България
Agro.bg
Очакванията са бюджетът на ЕС за селскостопанска политика да остане приблизително 55 млрд. евро на година
Agro.bg
Забавя се появата на нови видове вредители, които притежават 100% устойчивост на токсините