1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Фермери за женене търси ново БГ риалити

Фермери за женене търси ново БГ риалити

Шоуто ще започне през септември, предхождано от кастинги, които стартират още сега

Тази година най-желаните и преследвани мъже в България ще бъдат... фермерите. Късметлиите ще се възползват от уникалния шанс да намерят мечтаната половинка в живота си, благодарение на новия риалити проект на Нова телевизия "Фермер търси жена".

Шоуто ще започне през септември, предхождано от кастинги, които стартират още сега.

Световноизвестният формат е реализиран в общо 23 държави. Предаването е абсолютен лидер в периодите, в които се излъчва, в страни като Австралия, Белгия, Хърватска, Естония, Финландия, Франция, Германия, Холандия и Швеция.

За да открие перфектните кандидати за българското издание на "Фермер търси жена", телевизията организира кастинг за всички мъже, които се занимават с фермерство и вярват в голямата любов.

Привилегированите ергени ще бъдат ухажвани от непридвидим и със сигурност – огромен брой жени, които ще се борят за място в сърцата им, преминавайки през няколко етапа на селекция.

За да участва в шоуто, кандидатът преди всичко трябва да е фермер и да е готов да даде брачен обет. На възраст той трябва да е между 20 и 60 г., да бъде отговорен и грижовен, но също изобретателен и чаровен.

Всеки, който смята, че отговаря на изискванията и силно желае да намери любовта на живота си, може да се кандидатира за участие най-късно до 25 май.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.