1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Хотел за домашни любимци в ямболското село Мамарчево

Хотел за домашни любимци в ямболското село Мамарчево

В него вашият любимец ще получава не само грижи, но ще си има самостоятелна клетка

Ако се чудите какво да правите с домашния си любимец по време на почивка или при продължителни служебни ангажименти, вече има решение. В ямболското село Мамарчево семейство англичани са направили хотел за кучета и котки. В него вашият любимец ще получава не само грижи, но ще си има самостоятелна клетка, място за спане и игра.

Сю и Фил се преместили в Мамарчево след тригодишен престой в Турция и решили да направят хотел за кучета и котки. В началото в селото им се чудели на идеята, но с времето се оказало, че хотелът непрекъснато има посетители.

Първоначално техни клиенти били предимно британци, които прекарват лятото в българските си имоти, но по-късно услугите им започнали да търсят и турски граждани, защото Мамарчево е близо до турската граница, информира БНТ.

С времето хотелът за домашни любимци се ползва и от все повече българи. Сю и Фил се грижат за гостите си както за своите любимци. В къщата си те отглеждат пет кучета и две котки.

Английското семейство разполага със специално оборудван автомобил, с който домашните любимци се взимат директно от стопанина им и се превозват до Мамарчево. Сю и Фил са щастливи, че бизнесът им е свързан с тяхното хоби - любовта към животните.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.