1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. „Мисия здраве“ 2016 с рекорден брой участници

„Мисия здраве“ 2016 с рекорден брой участници

„София ВЕГ Фест“ ще предложи специално обособена шатра с разнообразна и здравословна храна за консумация на място по време на изложението

Изложението „Мисия здраве“ 2016 ще се проведе от 10 до 12 юни 2016 г., пред паметника на Съветската армия, в центъра на София.
 
Събитието е с безплатен вход  за посетителите.  Официалното откриване е предвидено за 17:00 в петък, 10 юни. Работното време на изложението ще бъде както следва:
петък от 12:00 до 20:00 ч., събота от 10:00 до 20:00 ч. и в неделя от 10:00 до 16:00 ч.

Над 70 изложители ще се разположат в изградените специално за целта изложбени площи. Сред тях са медицински центрове, специализирани болници, фармацевтични и козметични компании, производители и вносители на хранителни добавки, здравословни заведения за хранене, био храни, медицински уреди, уреди за здравословно приготвяне и съхранение на храна, уелнес и спортни центрове и др.

„София ВЕГ Фест“ ще предложи специално обособена шатра с разнообразна и здравословна храна за консумация на място, по време на изложението.

Допълнително е организиран фермерски пазар, в който своите продукти ще предлагат над 20 семейни ферми и малки производители.

По време на изложението ще се проведат голям брой и разнообразни безплатни медицински прегледи и консултации.

И през трите дни на изложението има богата информационна и забавна програма на сцената.

Ще бъдат раздадени близо 300 награди във викторини и в 3 вида томболи, които ще се теглят на няколко пъти всеки ден.

По време на Изложение „Мисия Здраве” за настроението на присъстващите ще се грижат децата от Вокална студия „Дъга”, Дива Денс Скуул,  Студия за модерни танци „Средец” и др.

За обичащите спорта и активния начин на живот, организаторите са  предвидили безплатни занимания по йога, айкидо и спортни танци. В трите дни на изложението ще има и открити тренировки, организирани от Дива Спорт. Те ще включват специално подбран комплекс от упражнения, подходящи за хора от различни възрасти и с различна степен на физическа подготовка.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.