1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Посетителите на три изложения в Международен панаир Пловдив ще могат да се включат в конкурса „Изборът на потребителя“

Посетителите на три изложения в Международен панаир Пловдив ще могат да се включат в конкурса „Изборът на потребителя“

Конкурсът се организира за втора поредна година в рамките на ФУДТЕХ и за първи път на ВИНАРИЯ

Посетителите на три изложения в Международен панаир Пловдив ще могат да се включат в конкурса „Изборът на потребителя“. Така те ще отличат най-добрите изделия в разделите: месни продукти, млечни продукти, консерви, хляб и сладкарски изделия, вина и алкохолни напитки.

За наградите на потребителите ще се състезават участниците в Международната изложба за хранителни продукти, машини и технологии ФУДТЕХ  и в Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ. Тази година те за първи път ще се проведат заедно от 23 до 26 февруари. Паралелно с тях ще бъде и Международната изложба за оборудване на хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти ХОРЕКА ПЛОВДИВ. Новост за ФУДТЕХ са и десетте специализирани салона за различни видове продукти. Съвместното представяне на трите изложения ще събере повече бизнес посетители и ще бъде по-полезно за изложителите, по чиято инициатива се прави промяната.

Конкурсът „Изборът на потребителя“ се организира за втора поредна година в рамките на ФУДТЕХ и за първи път на ВИНАРИЯ. Експонатите, получили най-високи оценки от потребителите, ще бъдат удостоени с грамоти. Участието в конкурса е безплатно за изложителите. Негови съорганизатори са Международен панаир Пловдив и Българска национална асоциация „Активни потребители”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.