1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Български фермерски съюз и Централен кооперативен съюз правят Коледни фермерски базари в София

Български фермерски съюз и Централен кооперативен съюз правят Коледни фермерски базари в София

Български фермерски съюз, съвместно с Централен кооперативен съюз, организират поредица от Коледни фермерски базари в София, в които ще участват членове да двете организации с произведени от тях продукти. Първият базар ще се състои на 14 и 15 декември 2023 г. на ул. "Г. С. Раковски" № 99, пред сградата на Централен кооперативен съюз, гр. София.

Вторият - на 16 и 17 декември на бул. „Никола Мушанов“ №116, на паркинга на супермаркета. Следващите две мероприятия са планувани от 18 до 22 декември отново пред сградата на Централен кооперативен съюз.

Най-важна и основна цел на базарите е подобряване дейността и конкурентоспособността на земеделските стопани, което освен чрез активен диалог с институциите в национален и европейски мащаб, следва да бъде постигнато най-вече чрез осигуряване на възможности за реализиране на продукция на местно и регионално ниво, каквато ще им бъде предоставена.

На посетителите и участниците ще се предлагат различни кулинарни изкушения, напитки, автентични фермерски продукти, забавни томболи. Съвместният коледен базар ще ви потопи в атмосфера изпълнена с уют, топлина и веселие. Посетите ни от 14 до 22 декември 2023 г. на посочените локации!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.