1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Колективно френско участие във Винария 2006

Колективно френско участие във Винария 2006

Франция се нарежда на второ място сред чуждестранните изложители

 

За пета поредна година Френската агенция за международно развитие на фирмите, UBIFRANCE, с активната подкрепа на Търговската служба при Посолството на Република Франция в България, организират колективното френско участие на международното изложение за винарство и лозарство Винария 2006.

И тази година, френският щанд ще предложи на посетителите богат избор на френски лозов посадъчен материал, оборудване за винопроизводството, шампанско и аксесоари.

Тазгодишното френско присъствие наброява 47 участника, което нарежда Франция на второ място сред чуждестранните изложители. Една трета от тези френски фирми са представени в рамките на колективното френско пространство, което се намира в Палата 8-І на Международен Панаир - Пловдив.

Френският щанд в Палата 8-І представя продуктите на водещи френски фирми в различни области на лозарството и винарството. Присъстват няколко френски пепиниеристи, които навлизат на пазара или чиито продукти са вече познати посредством активното им участие в модернизацията на българското лозарство. Посетителите ще могат да дегустират и истинско френско шампанско.

Френската палата представя още оборудване и материали за винопроизводството и лозарството, енологични продукти, различни решения за повишаване на естетическата стойност на опаковката и етикетите на вината.

AGRO.BG 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.