1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Поморие е домакин на Международно изложение-базар

Поморие е домакин на Международно изложение-базар

Изложението се провежда в рамките на II международен инвестиционен форум „Новата икономика на България – пътят на изток“

Международно изложение-базар на различни продукти, услуги и инвестиционни проекти ще бъде проведено в гр. Поморие.

Събитието ще предостави отлична възможност за запознаване с български и чуждестранни пазари. Продукцията, която ще бъде представена на изложението включва: 

  • мед и пчелни продукти;
  • мляко и млечно-кисели продукти;
  • сладкарски изделия;
  • плодове и зеленчуци;
  • месни продукти;
  • риба;
  • натурални лечебни и козметични продукти от луга, кал и водорасли

Освен това посетителите ще могат да разгледат и ръчно изработени уникати, художествена керамика, мебели, ножове за колекционери, аксесоари изработени по древни традиционни технологии.

Представителите на бизнеса ще могат да се запознаят на място с дейността на фирми в сферата на строителните и машинно-монтажни работи, морския транспорт, проектиране и строителство, телекомуникациите.

Изложението се провежда в рамките на Втория международен инвестиционен форум „Новата икономика на България – пътят на изток“. Форумът и изложението ще предоставят възможност за директен контакт както с представители на дипломатически мисии и длъжностни лица на държавите като Казахстан, Русия, Турция, Судан, Виетнам, Кувейт, Мароко,  така и с международни компании, развиващи дейност в сферата на новите технологии, транспорт, туризъм, преработваща промишленост.

Изложението ще бъде свободно за посещения в спортния салон на Гранд хотел Поморие, в  периода 23-24 октомври 2014 година.

Представителите на бизнеса, които желаят да се включат, като изложители или участници могат да го направят до 17:00 часа на 20.10.2014 година.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.