1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Предлагат световноизвестни и наградени вина в петото издание на WINE FEST BURGAS

Предлагат световноизвестни и наградени вина в петото издание на WINE FEST BURGAS

Над 35 изби и над 350 вида елитни марки от цял свят участват във фестивала

Петото юбилейно издание на най-голямото винено събитие за Южното Черноморие - "Фестивал на виното" - Бургас, ще се проведе от 26 до 28 юли 2018 г. в експозиционен център "Флора".

Посетителите ще могат да се запознаят лично с хората, които са зад щанда, да съберат информация за любимите продукти и тенденции във винопроизводството. По време на Фестивала любителите на виното ще имат възможността да си закупят любимите продукти от щандовете с големи ценови намаления на голяма част от вината.

Освен българските, бургаската публика ще има възможността да дегустира и продуктите от над 35 изби и над 350 вида елитни марки от цял свят - Италия, Франция, Аржентина, Австралия, Чили. 

По време на официалната церемония на бала на винарите, на 26 юли от 21:30 часа, ще бъдат връчени грамоти за топ 10 при вината и голямата награда статуетка "Златен Нептун" за най-добро бяло вино след проведен конкурс на фестивала.

Любителите на вино аксесоари ще могат да си купят ръчно правени стойки, коркови гривни други интересни неща.
Във фестивала ще се предлагат още ръчно направени бисквити от лимец, сирена с трюфели, трюфели и бонбони с трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки.
Oфициално откриване - на 26.07 от 17:00 часа.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.