1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Стартира Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него” в Добрич

Стартира Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него” в Добрич

Специализираният форум ще продължи до 3 септември

Над 150 фирми се включиха в 19-то поредно издание на Международното специализирано изложение „Селското стопанство и всичко за него”, организирано от „Добрички панаир” АД. Форумът беше открит от зам.-министъра на земеделието Светлана Боянова, кмета на града Детелина Николова и областния управител Желязко Желязков.

Голяма част от фирмите-изложители са традиционни участници, а 26 от тях са от Добричка област. Изпълнителният директор на панаира Звезделина Иванова изрази надежда, че изложението ще даде възможност на земеделските производители да сверят своите часовници, за да могат още по-успешно да работят за най-печелившия отрасъл на икономиката у нас. Динамичните процеси в селскостопанската политика на Европа поставят нови предизвикателства и високи изисквания пред българските производители, а Международното изложение в Добрич е адекватен отговор в решаването на основните задачи, които стоят пред земеделците, заяви кметът Детелина Николова.

Добричкото изложение е завоювало авторитет през годините с привличането на сериозни изложители. Тук могат да се видят новости, очертаващи рамките на модерното земеделие у нас, категорично отбеляза зам.-министърът на земеделието Светлана Боянова.

Международното специализирано изложение ще продължи до 3 септември.

Вижте видео по темата...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.