1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Време за бонуси

Време за бонуси

Щедри подаръци от Косад Семанс при ранни заявки за пролетници

Време за бонуси - така можем да наречем поредната оферта от Косад Семанс. Компанията стартира своята специална промоция за ранни заявки на пролетници по схемата 10+1, 15+2 и 50+10. Какво означава това? Всеки земеделски стопанин, направил заявка до 20-ти декември 2017 г, за който и да е хибрид царевица или слънчоглед от портфолиото на Косад Семанс, получава следния бонус:

При заявка на 10 торби семена – бонусът е 1 торба.
При заявка на 15 торби получавате безплатно още 2 торби със семена. А при заявка на 50 торби, от Косад Семанс ще ви подарят като бонус още 10 торби семена. Важна подробност е, че освен тези бонуси, вие получавате първокачествена селекция семена и гаранция за добър краен резултат на полето като количество и качество на реколтата.

Селекцията на Косад Семанс вече има своите водещи позиции на българските полета. Продуктовата листа на компанията предлага широк избор на слънчогледови хибриди в трите технологии: Конвенционална, Clearfield plus и Clearfield. Почти всички хибриди са средно ранни и отлично адаптирани за българските почвено-климатични условия.

Предложенията на Косад Семанс при царевицата за зърно са в широкия диапазон от ранни хибриди - 230 по ФАО до по-късните, с ФАО 450. В сегмента царевица за силаж хибридите са в групи 230 и 600 по ФАО. Компанията предлага и царевични хибриди, устойчиви на Циклоксидим, в групи 350 и 370 по ФАО.

 

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.