1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ФАРМ СОЛЮШЪН - машини и оборудване на световни лидери на БАТА АГРО 2024

ФАРМ СОЛЮШЪН - машини и оборудване на световни лидери на БАТА АГРО 2024

Концепция Fliegl: Цистерни за течен тор и транспортни ремаркета

Здрави и надеждни машини за сериозни животновъди. Престижни брандове и богата експертиза – това намериха гостите на щанда на фирма ФАРМ СОЛЮШЪН на най-голямото изложение за селскостопанска техника БАТА АГРО.

Силен акцент беше поставен върху бранда Fliegl, който е с над 50-годишна история в производството на оригинални ремаркета с избутваща стена, технология за оползотворяване на оборски тор, транспортиране на реколта или самосвални строителни ремаркета. Марката е синоним на високо качество, усъвършенстване и практични решения в селскостопанския сектор.

На щанда на ФАРМ СОЛЮШЪН посетителите видяха вакуумни цистерни Fliegl-Maxx Line с два работни обема - 25,000 л и 18,000 л. Те бяха оборудвани допълнително с прикачен инвентар - едната със стърнищен култиватор, другата - с дискова брана.

И още един продукт, който спечели вниманието на гостите на щанда на българската компания - представител на гамата транспортни ремаркета с избутваща стена. Обемите започват от 20 до 50 м3, заедно с тороразхвърляща стена. Моделът е подходящ както за земеделски производители и зърностопанства, така и за кравеферми, тъй като с него едновременно може да се прибира зърно, сенаж, силаж, а в края на есента - разпръскване на сухия оборски тор. Обхватът на приложение в стопанството значително се разширява и чрез допълнителните модулни приставки – претоварващ шнек за зърно с капацитет до 10 т/ч, тороразхвърляща стена за контролирано и прецизно тороразхвърляне на оборски тор, транспортни покривала или надстройки за увеличаване полезния обем за тревна маса, въздушни възглавници, с по-широки гуми и съответните джанти. Ремаркетата са маневрени, което облекчава работата в стопанствата.

ФАРМ СОЛЮШЪН предлага индивидуални иновативни технологични решения. Екипите от експерти с дългогодишен професионален опит извършват проектиране и изграждане на животновъдни ферми. Компанията предлага допълнително оборудване и механизация от водещи европейски производители при почистване на оборски тор, доене или вентилация на помещенията. Специалисти на място ще оценят и изготвят индивидуална концепция за развитие на фермата ви, подчерта Момчил Тасков, управител и собственик на ФАРМ СОЛЮШЪН.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.