1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. T4.120 F на New Holland спечели приза „Най-добър специализиран трактор“ за 2023-та

T4.120 F на New Holland спечели приза „Най-добър специализиран трактор“ за 2023-та

Карло Ламбро, Президент на марката New Holland: „Тази престижна награда още веднъж признава превъзходството на New Holland като безспорен лидер в сегмента на специализираните трактори“

New Holland T4.120 F беше удостоен с титлата „Най-добър специализиран“ трактор на наградите „Трактор на годината 2023“. Желаната титла, присъдена от жури, съставено от независими журналисти, специализирани в селскостопанската механизация, отличава най-добрия трактор на европейския пазар.

Карло Ламбро, Президент на марката New Holland, коментира: „Тази престижна награда още веднъж признава превъзходството на New Holland като безспорен лидер в сегмента на специализираните трактори. Ние оставаме в челните редици на този сектор в продължение на седем десетилетия, като постоянно обновяваме, надграждаме и разширяваме нашето уникално широко предложение, за да отговорим на най-специализираните изисквания на нашите клиенти. Тази награда е доказателство за много години работа и отдаденост в този важен сегмент, особено в Европа. Бих искал да поздравя и да благодаря на всички екипи, участващи в разработването на този трактор, особено в завода Jesi и Engineering в Модена, Италия.”

New Holland Agriculture обнови и разшири портфолиото си от специализирани трактори, като допълнително консолидира безспорното си лидерство в сектора с новото поколение серия T4 F/N/V. Това са най-новите лансирани продукти в специализираното предложение на New Holland, което постоянно се обновява и е признато с множество награди на панаира EIMA, включително титлата Best of Specialized на наградите Трактор на годината през 2020, 2014 и 2013 г. и Техническата Награда за иновации за BlueCab™ през 2012 г. Последното признание преди тази година беше техническата иновация, присъдена на проект в партньорство с Nobili за T4V, оборудван с e-Source, захранващ напълно електрифицирана e-Sprayer и e-Mower.

Ново поколение T4 F/N/V: повече комфорт, повече мощност, продуктивност и ефективност

Новата серия T4 F/N/V отговаря на стандартите за емисии от Етап V с нови двигатели F5C и система за последваща обработка, които осигуряват повече мощност и въртящ момент с чиста производителност. Моделът 80 в долната граница на гамата разполага с 3,4-литров двигател с 2 клапана със система за последваща обработка с DOC и DPF, която не изисква AdBlue, което води до по-ниска цена на притежание. Другите модели в гамата разполагат с 3,6-литров двигател с 4 клапана и компактна система за последваща обработка HI-eSCR2 с DOC и SCRoF.

Нов модел, T4.120 V/N/F, е добавен в горната част на гамата. Той осигурява мощна производителност с до 88kW/118 к.с., способен да отговори на изискванията за мощност на двигателя за приложения с ВОМ и множество приспособления.

Легендарната маневреност на тази специализирана гама е допълнително подобрена от новия капак, който е изцяло преработен, за да осигури най-ниската височина на капака в сегмента за версията Specialty. Оформлението на двигателя е изцяло преработено, така че новият преден капак да побере удобно цялата система за последваща обработка. Ниската височина и компактният размер на капака повишават летвата по отношение на видимостта и безопасността, както и намаляват потенциалните щети по клоните при работа под короната на овощните дървета.

Хидравличната система на версията ROPS е модернизирана, за да увеличи значително производителността и ефективността. Той разполага с нови хидравлични помпи със 100 литра в минута и до 5 чифта хидравлични дистанционни изходи с надмощие и свободен поток и има капацитета, необходим за едновременна работа на множество приспособления. Новият HPL със сензор за натоварване намалява разхода на гориво и прегряването на маслото. Комфортът на оператора във версията ROPS е допълнително подобрен с повече пространство, по-широки седалки, нови и интуитивни контроли и по-лесно за четене табло.

Кабината на T4 F/N/V е изцяло преработена, като се възползва максимално от опита, придобит с разработването на патентованата New Holland Blue CabTM 4. Новата концепция на дизайна се ръководи от изискванията на клиента за комфорт и ергономичност. Те включват новия мултифункционален дисплей VIS, разположен над арматурното табло, който предоставя информация на живо за трактора и улеснява интуитивното настройване на функциите. Комфортът е допълнително подобрен от окачената предна ос, която осигурява гладко возене. A новото предно стъкло, съчетано с дизайна на ниския капак, осигурява на клиентите най-добрата видимост на пазара. Интерфейсът на кабината е напълно обновен с най-модерните функции на New Holland и е готов да интегрира най-новите PLM системи и технологиите за земеделие 4.0. Новата серия T4 F/N/V е перфектният трактор за стартиращи малки до средни овощни градини и лозя с култури с висока стойност, които търсят по-висока производителност, комфорт и надеждност в най-добрия специализиран трактор.

 

За нас:

ИНТЕРАГРИ България АД е един от водещите доставчици на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги с изградена мрежа от локации в цялата страна. ИНТЕРАГРИ България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната. С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, като носител на 3 поредни рекорди на „Гинес“, марката New Holland e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, компанията представлява още добре познати премиум марки за прикачен инвентар – Kinze, Bednar, Rauch, MacDon, Brantner, Kongskilde, Cochet, Provitis, Irrimec и др. ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната си мрежа на територията на цялата страна.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.