1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Вакуумни сеялки Sfoggia с иновативна електрическа система

Вакуумни сеялки Sfoggia с иновативна електрическа система

Подходящи са и за директна сеитба на пролетни култури

Компанията Sfoggia е основана през 1956 г. от Антонио Сфоджa и неговия син, каза инженерът и проджект мениджърът на сеялките Sfoggia, който беше сред гостите на изложението БАТА АГРО 2022.

На щанда на Ири Трейд бяха показани вакуумни сеялки Sfoggia Elektra с иновативна електрическа система на изсяване, тороподаване и с апликатори за микрогранулирани торове. Оборудвани са с електрически мотори на всяка секция, които задвижват сеещите апарати, като по този начин чрез монитор може да се регулира и променя разстоянието между семената, т.е. сеитбената норма. Също така може да се променя количеството на микрогранулираните торове.

сеялки Сфоджа
сеялки Сфоджа

Сеялките RT-8 Elektra са подходящи за работа при Но-Тил, т.е. за директна сеитба на пролетни култури. Много са здрави. Има специална опция отпред – дискове за нарязване на растителни остатъци след жътвата. Сеялката е прикачна, трансмисионната система се задейства чрез карданен вал. Извършва отлично изсяване при скорост 13-14 км/час. Произвежда се във варианти до 24-редови модели.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.