10-та Специализирана изложба и конференция за Югоизточна Европа

10-та Специализирана изложба и конференция за Югоизточна Европа - Управление на отпадъците и рециклиране ще се проведе в София от 16 до 18.04.2019 в Интер Експо Център.

Екологични и ефективни решения превръщат отпадъците в ценни ресурси, енергия, компост и помагат да се направи преходът към кръгова икономика. Save the Planet, единственото у нас събитие в тази област във формат "изложение - конференция", среща производители и вносители с техни потенциални бизнес партньори и клиенти.

Тазгодишното издание привлече водещи имена от бранша. Част от тях търсят дистрибутори, а други ще запознаят отблизо представителите на индустрията, общини, селското стопанство с ползите от нова инвестиция, която ще повиши ресурсната им ефективност и конкурентоспособност.

Акценти:

  • Изложители от Австрия, България, Белгия, Германия, Италия, Полша, Румъния и Швейцария.
  • За 10-та поредна година ще се реализира Австрийски павилион.
  • Продуктови категории: сметосъбираща техника, многофункционална комунална техника, контейнери, системи за поземно събиране на отпадъци, иновативни контейнери, продукти за складиране (стелажи, палети, каси, щайги), технологии за депониране и третиране на отпадъци, оборудване за компостиране и за енергийно оползотворяване на отпадъците, машини за рециклиране на пластмасови, строителни отпадъци, гуми и др., уеб базирани системи и навигационни устройства, екологични услуги и др.

 

Коментари (0)
Няма коментари.

Добави коментар