1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. 15-та Специализирана изложба и конференция за Югоизточна Европа

15-та Специализирана изложба и конференция за Югоизточна Европа

Бумът в разработването на технологии за усвояване на потенциала на възобновяемата енергия и за енергийна ефективност налага тяхното по-бързо прилагане в практиката. Децентрализацията на пазара и растящата нужда от рентабилни и екологични решения привличат: производители и търговци, инвеститори и потребители. ЕЕ и ВЕИ е тяхната пресечна точка. Тазгодишното издание ще бъде място за продуктови презентации, личен контакт и делово договаряне.

Акценти в изложението:

Участници от Австрия, България, Белгия, Германия, Гърция, Италия, Испания, Полша, Румъния, Турция, Холандия, Хърватия, Чехия и Швейцария. Те предлагат добри възможности за дистрибуция и нови инвестиции. Ще запознаят посетителите с предимствата от внедряване на иновации, които намират приложение в индустрията, селското стопанство, общини и домакинства.
За 10-та поредна година ще се реализира Австрийски павилион.
Продуктови категории: системи за автономно производство на енергия от възобновяеми източници и от отпадъци, енергийно ефективни решения за отопление, охлаждане, климатизация и вентилация, когенерация, технологии за пренос и спестяване на енергия, eлектрически превозни средства и зарядни станции, енергоспестяващо осветление, енергиен мениджмънт и услуги.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.