AGROEXPO 2020 – най-голямото специализирано изложение в Турция за земеделие и животновъдство

Земеделска техника, оборудване за оранжерии, системи за напояване, торове, препарати, семена, продукти за биологичното земеделие, технологии в животновъдството и за преработката на мляко и месо – всичко това ще намерите на 15-ото издание на най-голямото турско специализирано изложение AGROEXPO 2020 в Измир.

То ще бъде разположено в 14 зали със закрита площ 110 000 кв. м. Панаирът ще събере 950 участници - важни международни производители, селскостопански и животновъдни компании, местни и международни производители на техника и оборудване. Очаква се изложението да бъде посетено от над 360 000 души.

През 2019 г. в изложението участие са взели 854 изложители и е било посетено от 337 240 души от 70 страни.

Тази година по покана на организаторите екип на АГРО ТВ ще посети изложението и ще представи водещи турски компании, които участват на събитието.

За организаторите: Orion Fair Services Inc. Co.

Orion Fair Services and Public Relations Inc. Co. е основана през 1986 г. и е специализирана в панаирни организации. Компанията организира първото в Турция земеделско изложение в Соке-Айдън през 1993 г. и продължава да организира панаири в различни части на Турция през годините. Orion определено е най-опитната компания за организация на панаири в сектора.

agrotv turkey

AGRO TV Turkey  и Turkish Agri Exporter са домакини на Агро ТВ при посещението на  Izmir Agro Expo 2020

Turkish agro exporter

Орион

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.