БиоАгра 2014

Третото издание на специализираната изложба за биологично растениевъдство и животновъдство БиоАгра ще се проведе от 4 до 8 март 2014 г. в рамките на 23-oто издание на Международната селскостопанска изложба АГРА. Изложбата се провежда в партньорство с Фондация АВАЛОН - Холандия и Агроекологичен център към Аграрен университет - Пловдив.
Пазарът на биологични продукти е един от най-динамично развиващите се пазари в световен мащаб, а в България съществува сериозен потенциал, за да се превърне биоземеделието във водещ сектор - реални природни дадености, незамърсена земя, подходящ климат, регламентирана нормативна уредба и утвърдени стандарти, имидж на традиционен производител на качествени селскостопански продукти.

Основни браншове на изложбата са:

  • биологично земеделие и животновъдство
  • биологични продукти - нехрани
  • биологични ферми
  • сертифициращи организации
  • консултантски фирми
  • неправителствени органи и асоциации
  • търговия с биопродукти - биомагазини, биохотели, биоресторанти и др.
  • специализирани печатни и интернет издания

Станете част от Третата специализирана изложба за биологично земеделие БиоАгра 2014 !

В рамките на БиоАгра ще се състои представяне на датски фирми от селскостопанския отрасъл. Събитието ще бъде проведено на 5 март 2014 г., в 13:30 ч., в Пресклуб залата на Международния Панаир в град Пловдив . Събитието ще започне от 13:30ч. и ще продължи до 17:30ч. със следната програма:
13:30-14:30 – Представяне на българското селско стопанство на датските компании
14:30-17:30 - Срещи между българските фермери, доставчици и търговци на едро с датските компании, последвано от прием и кетъринг.
Целта на това събитие е да се представят и посрещнат датските компании в България и да им се даде възможност да споделят своите знания, опит и успехи в селскостопанския отрасъл. Компаниите ще споделят и представят датски технологии и решения, които могат да допринесат за развитието на отрасли в земеделието в България. Освен това целта на събитието е да се даде възможност на българските фермери, доставчици и търговци на едро  да се срещнат с представители на датските компании.
Това събитие се организира от Agro Business Park (Дания), Market Select (Дания) и Пловдивската Търговско-Промишлена Камара (България). То ще се проведе по време на Международната изложба БиоАгра-специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство 2014. Можете да намерите повече информация на ‘’Датския Павилион ’’ – Павилион No:3D4 (палата 3, щанд 4) по време на цялото изложение.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.