Изложението FRUIT LOGISTICA 2017- Arista LifeScience организира пресконференция

От 8 до 10 февруари Берлин ще бъде домакин на изложението FRUIT LOGISTICA, което ще събере производители на пресни плодове и зеленчуци, сушени плодове и ядки, вносители и износители, търговци на едро и дребно, фирми в областта на пакетирането, доставката и транспорта. Изложението представя новостите в бизнеса със свежа продукция, последните иновации в бранша, продукти и услуги.

Над 2 800 изложители традиционно взимат участие в изложението FRUIT LOGISTICA всяка година. Събитието обичайно се посещава от около 70 хил. човека, с цел реализиране на техния бизнес потенциал в областта на международната търговия със свежа продукция.

Провеждането му през 2017 г. ще бъде повлияно от новия тренд в храненето, който се нарича чиста храна или това е удоволствието да се консумира прясна и по възможност натурална храна. Тя изключва използването на добавки и не е преминала преработка, която понижава хранителната й стойност. Отговаряйки на потребителското търсене, сегментът на органичните и пресните конвенционални продукти имат огромен потенциал за увеличаване на продажбите в сектора с храни.