Macfrut 2019

36-тото издание на Macfrut се провежда от 8 до 10 май 2019, в Експо център Римини, Италия.

Macfrut е водещ търговски панаир за професионалисти в сектора на плодовете и зеленчуците в Италия и Европа. Новите помещения на изложбата, нарастващият брой на участващите италиански и чуждестранни компании, динамичните области и широка гама от инициативи, насочени към насърчаване на иновациите и интернационализацията, са характеристиките, които я правят от голямо значение.
 
Участващите фирми-изложители представляват цялата верига на доставки: 11 сектора (семена, селекция и посадъчен материал, културни технологии, производство, търговия, машини за обработка, опаковъчни материали, пресни, сушени плодове, логистика и услуги), както и бизнес срещи, напълно оборудвани конферентни зали и много допълнителни събития, които предлагат на посетителите не само бизнес възможности, но и повод за обучение и дискусия.
 
Macfrut се превръща във все по-важна международна търговска проява, предлагаща шанс за правене на бизнес, като демонстрира техническа експертиза, ноу-хау и отлични продукти от местните райони.

По време на Макфрут, се провежда среща за десертно грозде, накоето Италия е водещата страна производител в Европа.

Tropical Fruit Congress е първото събитие в Европа, посветено на екзотичните и тропически плодове.
Планира се тридневните дейности да проучат и разгледат текущите пазарни тенденции, потреблението, търговията, но също така и научните разработки, технологиите и методите за продажба на продукти, които все повече се търсят на световните пазари.

Второто издание ще се проведе от 8 до 10 май, по време на Macfrut 2019.