Medfel 2010


На 4, 5 и 6 май 2010 година в изложбения център на Перпинян, Франция ще бъде проведено второто издание на изложението Medfel.

Успехът на първото събитие Medfel свидетелства за волята на всички заинтересовани участници да развият търговията с плодове и зеленчуци в Средиземноморието.  Средиземноморският басейн е считан за "градината на Европа", защото тук е съсредоточено:
•     20% от производството на плодове и 15% от световното производство на зеленчуци.
•     74% от плодовете в ЕС и 66% от растителната продукция като цяло.
•     Европейският съюз е 2-рият по големина износител в света и сред  водещите вносители на плодове и зеленчуци.
Като исторически кръстопът на Евро-средиземноморския регион и водещ международен център на пазара на плодове и зеленчуци, Перпинян, който е домакин на Международния Europêch форум за последните 20 години, е идеално разположен ще бъде домакин на тази платформа за срещи и обмен на информация.

Medfel е събитие само за плодове и зеленчуци в средиземноморската зона, създадено за насърчаване на вашето производство и опит и ви дава възможност да се срещнете с над 5000 специалисти от цял свят!
Ще бъдат организирани работни срещи между различните звена във веригата.
•     Повече от 150 VIP международни купувачи, работещи в сектора или търсещи транспорт / логистични решения/ ще присъстват на  Medfel 2010
•    Очаква се да присъстват 5000 посетители, включително френски, италиански и испански делегации от UNFD (Национален съюз на сдруженията на търговците на дребно с плодове и зеленчуци).

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.