1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Международен селскостопански панаир и AgroB2B @ NSFair

Международен селскостопански панаир и AgroB2B @ NSFair

От 18 до 24 май 2013 г. в Конгресният център на Нови Сад се провежда Международния селскостопански панаир. Това е най-значимото агробизнес събитие в Сърбия и региона на Западните Балкани. Според доклад на Eichberg Ag за 2010 година, панаирът е сред топ 5 в Европа и топ 10 в света. Тази година панаирът отбелязва своята 80 годишнина като се очаква да присъстват изложители от 50 страни от целия свят. Страна-партньор за тази година е Хърватия.
Enterprise Europe Network Сърбия - Камарата на търговията и промишлеността на Сърбия, Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ и АРК Консултинг към Enterprise Europe Network – България канят фирми и организации в областта на храните, земеделието и съпътстващите ги индустрии за участие в "AgroB2B @ NSFair" брокерско събитие, което ще се проведе на 22 май 2013 г. под егидата на Международния панаир на земеделието.
Брокерските събития дават възможност за предварително уговорени лични срещи с потенциални партньори и допринасят за създаването на повече възможности за бизнес сътрудничество в областта на селското стопанство и свързаните с него сектори.
Според организаторите основните предимства за участниците са създадената добра атмосфера за развитие на международния бизнес, персонализирана помощ в планирането на заявки за срещи и достъп до пазарите на Балканския регион.
Основният фокус на това събитие е върху производителите и търговците на храни. В допълнение към тях могат да участват и организации от други свързани сектори, като земеделски машини и оборудване, химически продукти за селското стопанство, опаковки, възобновяема енергия, преработка и оранжерийни съоръжения, приложна наука и научни изследвания. Участието на организации, клиенти на Enterprise Europe Network е безплатно.

Повече информация за събитието: http://agrob2b-nsfair.talkb2b.net/

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.