1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Международна селскостопанска изложба АГРА 2023

Международна селскостопанска изложба АГРА 2023

Международното земеделско изложение АГРА -  търговска арена за агробизнеса в Югоизточна Европа ще се проведе от 21 до 25 февруари 2023 година.

Проявата обхваща всички направления и сектори на земеделието – наука, практика, технологии, техника, продукти, иновации, услуги. Представя най-доброто от постиженията на науката и бизнеса и най-полезното за фермерите и специалистите.

Тя  привлича  водещи производители и търговци, които представят своите продукти и услуги пред  повече от 40 000  посетители, а за специалистите от сектора е интересна с иновациите  на световно ниво. Изложбата е предпочитана  от фермерите заради възможността да се информират за нови продукти и услуги, да закупят техника и инвентар, да обменят идеи и опит.

 „Агра“  се организира под егидата на Министерството на земеделието,  храните и горите.

Съорганизатор АГРОТЕХ  Асоциация  на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България.

Чрез организирането на АГРА, Международен панаир Пловдив и неговите партньори подкрепят и насърчават българската бизнес среда, като по този начин подкрепят компаниите и техните политики за развитие.

АГРА  2023 ще акцентира на прецизното  земеделие!

Особено отношение ще има към съвременните технологии в  земеделието, новото и модерното в тях.

Автоматизацията и дигитализацията в сектора са новите тенденции, които ще бъдат във  фокуса на АГРА 2023.

Портал за иновации

„Агра“ се утвърди като престижен форум за представяне на иновации и тази тенденция продължава. Участниците показват последно поколение технологии и техника за  различен вид ферми, икономичен инвентар, подобрени сортове и породи.

Портал за осведоменост

В съпътстващата програма на изложбата се включват събития с широк тематичен обхват, които създават мрежа  за актуална информация относно модели за бизнес, финансиране, перспективни тенденции.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.