Основни направления:
- Мляко и млечни продукти
- Машини, апарати и съоръжения
- Адитиви
- Специализирано лабораторно оборудване
- Консумативи
Основни продуктови групи:
- 1. Мляко – прясно, пастьоризирано и асортименти
2. Плодови млечни напитки
3. Натурално кисело мляко, айран, плодови кисели млека и др.асортименти
4. Сирена – натурални, топени и пушени
5. Кашкавал и асортименти
6. Масло и извара
7. Сметанови смеси
8. Млечни кремове
9. Сладолед и сладоледени изделия
10. Машини и оборудване за млечната промишленост
11. Апарати за анализ и изследване на мляко и млечни продукти
12. Техника за разфасовка и опаковки в млечната промишленост
13. Опаковъчни материали
14. Почистващи и дезинфекционни средства и системи
15. Уреди за автоматичен контрол на технологични параметри в производствения процес
16. Закваски за млечни продукти, емулгатори, стабилизатори
17. Мая за сирене и кашкавал
18. Консумативи за млечната промишленост – кофички, капачки и др.
19. Проектиране и монтаж на машини за млечната промишленост
20. Работно облекло
21. Браншови организации
22. Издателска дейност и печатни издания
23. Други
Възможности за участие в съпътстваща програма:
- Презентации
- Демонстрации
- Дегустации
- Национална конференция по актуални проблеми на млечната промишленост