1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Международни хранителни изложения 2023

Международни хранителни изложения 2023

Стотици изложители и хиляди посетители от няколко континента ще изпълнят залите на Интер Експо Център от 8 до 11 ноември

С началото на есента все повече се приближаваме до старта на международния форум, който е в челните места в календара със събития на всеки, с дейност в хранително-вкусовата промишленост. През тази година Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК и успоредно провеждащото се Wine&Spirits Show, ще ни посрещат от 8 до 11 ноември. Билетите за посещение са пуснати за продажба, а как да се сдобием с такъв, откриваме в следващите редове.

 

Стотици изложители, хиляди брандове и продукти, хиляди посетители от десетки държави, присъствие от няколко континента. Всичко това ще предложат на бизнеса от хранително-вкусовия бранш Международните хранителни изложения. „През тази година разширяваме мащабите си“, информират организаторите. Те са в трескава комуникация с партньорите си от Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Асоциацията на месопреработвателите в България, Асоциацията на млекопреработвателите в България.

Международните хранителни изложения ще дадат възможност за развитие на бизнеса и достигане до нови пазари чрез създаване на контакти с представители на бранша, запознаване с хиляди продукти от различни сегменти в индустрията и много съпътстващи събития. Сред тях са Международният пица шампионат, Националната кулинарна купа.

Под наслов „Традиция със собствено лице“ ще отбележим 30-годишнината на изложение МЕСОМАНИЯ. Акцент организаторите поставят в още няколко посоки. „Поставяме началото на новия формат BEE RISE. Той е насочен към меда и пчелните продукти“, споделят те. Продължава и разгръщането на формата „Сетива без граници“, в който се провежда „БулевАРТ на вкусовете“. В Green line Zone и „Био зона“ ще ни посрещат десетки изложители, представящи иновативни брандове и продукти.

До началото на Международните хранителни изложения и Wine&Spirits Show остава един месец. А Вие, взехте ли своя билет за бизнес формата от 8 до 11 ноември?

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.