Международно изложение-базар

На 23 и 24 октомври 2014 година в град Поморие ще се проведе Международно изложение-базар на различни продукти, услуги и инвестиционни проекти.

Събитието ще предостави отлична възможност за запознаване с български и чуждестранни пазари. Продукцията, която ще бъде представена на изложението включва:  мед и пчелни продукти, мляко и млечно-кисели продукти, сладкарски изделия, плодове и зеленчуци, месни продукти, риба, натурално лечебни и козметични продукти от луга, кал и водорасли. Освен това посетителите ще могат да разгледат и ръчно изработени уникати, художествена керамика, мебели, ножове за колекционери, аксесоари изработени по древни традиционни технологии.

Представителите на бизнеса ще могат да се запознаят на място с дейността на фирми в сферата на строителните и машинно-монтажни работи, морския транспорт, проектиране и строителство, телекомуникациите.

Изложението се провежда в рамките на Втория международен инвестиционен форум „Новата икономика на България – пътят на изток“. Форумът и изложението ще предоставят възможност за директен контакт както с представители на дипломатически мисии и длъжностни лица на държавите като Казахстан, Русия, Турция, Судан, Виетнам, Кувейт, Мароко,  така и с международни компании, развиващи дейност в сферата на новите технологии, транспорт, туризъм, преработваща промишленост.

Изложението може да бъде свободно разгледано в спортния салон на Гранд хотел Поморие.

Представителите на бизнеса, които желаят да се включат, като изложители или участници могат да го направя до 17.00 часа на 20.10.2014 година.

Събитието се провежда под патронажа на Областния управител на област Бургас.