1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНО, ЕКОЛОГИЧНО И ФУНКЦИОНАЛНО СТРОИТЕЛСТВО

МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНО, ЕКОЛОГИЧНО И ФУНКЦИОНАЛНО СТРОИТЕЛСТВО

Интер Експо Център, София

Високите стандарти в съвременното строителство налагат използване на продукти и материали от последно поколение. Спирайки вниманието на бои със спецефекти, изолационни системи от последно поколение, сламени панели и още много, в следващите редове представяме някои от най-модерните решения в строителството от секторите „Груб строеж и външни довършителни дейности“ и „Индустриално строителство и оборудване“. Възможността ни дадоха организаторите на Архитектурно-строителна седмица 2020. Изложението ще се проведе от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център.

Водещи компании от строителния бранш се включват в 20-ото юбилейно издание на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

Развиване на заложената през 2019 г. концепция, отваряне на допълнителни зали, нови тематики и още по-близко сътрудничество с изложителите и браншовите организации. Всичко това очаква строителния сектор на изложение Архитектурно-строителна седмица 2020. Форумът, който на последното си издание създаде условия за развитие на бизнеса на компании от десетки държави, ще се проведе в Интер Експо Център от 25 до 28 февруари.

Юбилейното 20-о издание ще е най-мащабното за последното десетилетие. В четири изложбени палати, на 10 000 кв.м, компании от многобройни строителни направления ще се срещат с мениджъри, архитекти и проектанти, инвеститори и предприемачи, инженери, дистрибутори, търговци, интериорни дизайнери и др. от страната и чужбина.

Развивайки концепцията на прецизиране, през 2020 г. организаторите обособяват тематиките „Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo оборудване и механизация““, „Вертикално планиране и ландшафт“ и „Индустриално строителство и оборудване“. Изложбеният профил се обогатява чрез отварянето на още една зала за компаниите от сферите на “Сградната автоматизация”, “ОВиК” и “Smart системи”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.