1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Национална селскостопанска изложба Роял шоу

Национална селскостопанска изложба Роял шоу

 

От 7 до 10 юли 2009 г. в Стоунлий Парк, Уоруикшир – Великобритания ще се проведе 161-то издание на Кралското Земеделско Изложение -The Royal Show 2009.

The Royal Show е водещо във Великобритания земеделско изложение, което е организирано и представено от Кралското Земеделско общество /Royal Agricultural Society of England (RASE)/на Англия. С продължителност повече от четири дни, приветстващо над 100000 посетители, шоуто се гордее с организацията си и се смята за  едно от най-добрите събития по рода си в страната. Представя всички аспекти на храната, земеделието и селския начин на живот.

Елате и се наслаждавайте на един фантастичен ден в провинцията. Обещаваме  че Вашият избор ще бъде възнаграден с това, което ще видите и опитате!

The Royal Show 2009 ще даде добри технически и бизнес решения на земеделските производители, желаещи да се възползват от възможностите и промените в пазара.

Подкрепата на британските фермери е крайъгълният камък във философията на Кралското Земеделско общество в Англия.  Съсредоточавайки се  върху земеделските производители, най-новите технологии и наука, шоуто ще осигури голям форум за обучение в своите конференции и семинари.

Няма да бъдете разочаровани от мащабите и разнообразието на породите животни, селскостопанска техника и оборудване, както и всичко свързано със земеделието и животновъдството.

Повече информация ТУК

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.