1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Откриване на нов търговски и сервизен център на фирма МЕГАТРОН ЕАД

Откриване на нов търговски и сервизен център на фирма МЕГАТРОН ЕАД


Най-учтиво Ви каним да присъствате на брифинг, организиран от фирма МЕГАТРОН ЕАД по случай официалното откриване на най-новия ни Търговски и Сервизен център на 7 октомври 2009 г. от 10.00 часа в землището на с. Ясен, община Плевен. Откриването ще започне в 11 часа. След това ще се радваме да бъдете гости на нашия коктейл в приятната компания на група Интро.

Търговският и Сервизен център, в близост до Плевен, е оборудван със специализирана апаратура за диагностика и сервиз на селскостопанска, строителна, голф и градинска техника на представляваните от Мегатрон световни производители John Deere, Bobcat, Kuhn и др.

Висококвалифицираните ни специалисти са готови да предложат пълно обслужване на клиентите в региона – продажба на машини, прикачен инвентар, части, бърз и качествен гаранционен и извънгаранционен сервиз. Ние предлагаме и комплексни решения за изграждане и оборудване на животновъдни ферми.

­­Фирма Мегатрон ЕАД е официален представител на световноизвестни фирми производители на селскостопанска, строителна, голф и градинска техника и прикачен инвентар – John Deere, Bobcat, Kuhn, Strom.

За откриването на Търговския и Сервизен център в с. Ясен ще бъде осигурен транспорт от София до Плевен и обратно. За допълнителна информация - Милена Райкова – тел. 0889 855 445.

Приложение: Акредитационен формуляр

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.