София ВЕГ Фест

В периода 22 - 23 октомври 2016 г. в Хотел Хемус, София ще се проведе 6-то издания на София ВЕГ Фест.

София ВЕГ Фест” е обществено събитие, което има за цел да популяризира здравословния и веган начин на живот, като предоставя на широката публика лесен достъп до информация и веган продукти.
Провежда се няколко пъти годишно, по различни поводи и на различни теми, както и в различни формати.
Фестивалът е естествен резултат от обществените и световни тенденции към промяна в начина на живот към по-здравословен и в по-близък контакт с природата, както и от потребността от създаване на здравословни навици, особено у децата.

„София ВЕГ Фест” предлага разнообразие от лекции, дискусии, различни инициативи, касаещи природата и животните, екологичния начин на живот, както и продуктови/фирмени презентации и готова за консумация веган храна.
Лекциите по време на фестивала са на различни теми, част от веган философията.

Тази година акцентът е върху най-малките и най-важните за нас – децата, от момента на тяхното зачеване до момента в който станат достатъчно големи, за да носят отговорност за техния живот и избор.

Наши лектори ще бъдат Д-р Димитър Пашкулев, Олга Дукат, Десислава Пеева, Д-р Aнета Попиванова, Галина Герасимова и Андрей Грива, Росица Божкова, Емилия Илиева-Крайнова, Дидо Добрев и др.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.