Спорт и здравословен начин на живот

Изложението „Спорт и здравословен начин на живот“  ще отвори врати на 15 октомври 2015 г от 10 часа,  етаж 5  в НДК, София.  Посетителите на проявата ще могат да се докоснат и насладят, да опитат и закупят от вкусните биологични продукти, разположени на 18 щанда. Разнообразието е голямо – биологични плодове и зеленчуци, мед, ядки, вино, билки, етерични масла, сокове, конфитюри, консерви и др. Събитието ще продължи до 17 октомври 2015 г.

Трима успешни български спортисти - Симона Пейчева, Евгени Иванов и Тереза Маринова ще вземат участие в събитието. Освен, че ще раздават автографи  на своите фенове, те ще се включат в съпътстващата програма. На територията на демонстрационната зона ASEM Group Ltd. ще представи превантивна и лечебно изправителна гимнастика, подходяща за деца и подрастващи. Малките, но големи надежди от „Си Ви Спорт“ ще разкрият красотата на художествената гимнастика.

Посетителите на изложението ще могат да видят демонстрации на йога, фехтовка, самба, екстремни спортове, лонгборд, kangoo и др. Паралелно ще се проведат няколко презентации с теми: електрически велосипеди, как работи спонсорството в спорта, иновациите в туристическите обувки.

Ще бъдат прожектирани и рекламни материали, свързани с домакинството на София - Европейска столица на спорта 2019.

Партньор на събитието е Българска асоциация Биопродукти (БАБ).

Работно време:
15 и 16 октомври от 10:00 часа до 19:00 часа
17 октомври от 10:00 часа до 18:00 часа

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.