1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. TECHAGRO 2020

TECHAGRO 2020

За повече от двадесет години от своето успешно съществуване, панаирите TECHAGRO, SILVA REGINA, BIOMASS се превърнаха в престижни изложения с високо професионално доверие, като едно от водещите събития от този вид в Централна Европа.

TECHAGRO се нарежда сред три най-големи селскостопански панаири в Европа. През 2020 г. този панаир ще се фокусира върху растениевъдството и ще има специализирани зали, посветени на него. Всеки сезон на TECHAGRO е представяне на тенденциите в селското стопанство - цифрови технологии, прецизно земеделие, интелигентно земеделие или използване на навигационни системи.

От 31 март до 4 април 2020 в изложбения център в Бърно (Чешка република) ще се проведе Международният панаир на селскостопанските и технически продукти „СИЛВА РЕГИНА“ TEAGRO на Международния панаир на лесовъдството и лова и БИОМАСС. Този комплекс е един от трите най-големи панаири по рода си в Европа, като над 700 изложители се представят на почти 90 хиляди квадратни метра, а той е посетен от над 110 хиляди посетители. Експо 2020 г. изцяло ще запълни изложбения център в Бърно и съпътстващата програма ще бъде разширена в сравнение с предишни години.

Панаирът на TECHAGRO ще представи световни марки селскостопански технологии, които ще заемат по-голямата част от изложбените площи в Бърно. Посетителите ще видят най-новата серия модели и иновации. От тази година ТЕХАГРО ще бъде последователно фокусиран върху растениевъдството, с няколко специализирани халета, посветени на технологията след прибиране на реколтата, семена, торове и институции, пръскачки и прецизно земеделие или резервни части и агрегати. TECHAGRO предлага и изложени за пчеларство.

Панаирът на SILVA REGINA ще предложи предимно експозиции, свързани с поддържането на дивеч, на открити площи ще бъде представена горска техника. Регистрирани са изложители от всички области на лесовъдските дейности - от сеч през транспорт (включително например въжени линии) до обработка или ръчни инструменти.

Горското оборудване е увеличено в сравнение с последното издание, както по отношение на размера на площта, така и броя на изложителите. Експозициите на горското стопанство SILVA REGINA тематично се следват от изложители в BIOMASS, които ще представят основно енергийното използване на дървесината.
 
Съпътстващата програма и на трите панаира ще се фокусира главно върху търговията в условията на управлението на изменението на климата.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.