Тitan Machinery Bulgaria ще вземе участие в Третия национален събор на овцевъдите

Акцент в участието на Тitan Machinery Bulgaria по време на Третия национален събор на овцевъдите, който ще се проведе над Петропавловския манастир, община Лясковец от 3 до 6 май, ще бъдат машини за Зелена линия с марка Lely: косачки Splendimo за предно и задно агрегатиране към трактора; сеносъбирач Hibiscus с единичен ротор; балираща машина с регулируем диаметър на балата и ротор със 17 ножа за допълнително нарязване на масата като опция.

Lely Group е създадена през 1948 година в Холандия. От създаването на компанията до днес, Lely вдъхновявява специалистите си да конструират и създават иновативни решения, за да помагат на потребителите да постигат устойчиво производство на мляко и млечни продукти, на фуражни и енергийни култури. Част от стратегията на компанията е осигуряване на растеж чрез развитието на иновативни висококачествени машини и сервиз на много конкурентни цени, което подпомага нашите клиенти да подобряват тяхното финансово и социално благополучие.

Прилагайки иновативен подход и устремен поглед извън границите на приетото, Lely търси възможности за иновации, насочени към постигане на положителна промяна за изграждане на по-добро бъдеще за хората и животните, работейки със страст и отдадени в сърцето и мислите си на бъдещето на селскостопанския сектор.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.