1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Три международни изложения за екологична техника и технологии

Три международни изложения за екологична техника и технологии

София ще е домакин на три изложения за енергоспестяващи новости, измервателни уреди, фотоволтаика и ВиК. От 26 до 29 май в Интер Експо Център, "Булконтрола", "Експо Енергетика" и "Вода София' 2009" ще представят пред бизнеса безопасна и щадяща природата техника за автоматизация, добив на възобновяема енергия, енергоспестяване, добив и пречистване на води. На изложенията ще се прeдставят участници от 25 държави, сред които 35 нови производители. Общо 173 фирми от Германия, Австрия, Чехия, Италия, Дания, Белгия, Полша, Испания, Словения, Румъния, Франция, Швейцария, Япония, България и др. ще експонират продуктите на 545 компании - производители.

"Булконтрола"

в 38-то си издание ще покаже нововъведения в контролно-измервателната техника, електрониката, автоматизацията и роботизацията в редица сфери на индустрията, прибори, принадлежности, лабораторна техника, както и уреди за ефективна борба със замърсяването на околната среда.

"Експо енергетика"

ще представи богата гама технически и технологични решения за производството и оползотворяването на енергията от традиционни и алтернативни източници - отоплителна и климатична техника, соларни и фотогалванични системи, разпределителни автомати, енергоспестяващи съоръжения, помпено оборудване и арматура, тръбопроводи, оборудване за газификация и газоснабдяване и др.

"Вода София"

в третото си издание ще предложи широка гама експонати, улесняващи изграждането на съвременна В и К мрежа и модернизацията във водния сектор на страната. Ще бъдат демонстрирани нова техника и технологии за вододобив, за пречистване на питейни и отпадни води, системи за водоснабдяване, както и оборудване и уреди за измерване, регулиране и анализ на различни параметри и дейности в сектора.

Изложбата очаква посетители на 26 - 28 май от 10 - 18 часа, 29 май от 10 - 16 часа

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.