VeggiExpo 2018

От 11 до 13 май 2018 г. София ще бъде домакин на първото международно специализирано веганско изложение за продукти и услуги VeggieExpo 2018. То ще се превърне в точка на интерес за широката публика и за цялата индустрията, която се е насочила към този пазар.

На откритите площи пред Паметника в Княжеската градина VeggieЕxpo 2018 ще покаже нови и вдъхновяващи продукти, и услуги, които да намерят място в живота ни. Ще се срещнат хора, които споделят една и съща страст – веганският начин на живот.

За три дни София ще се превърне в столица на най-модерния тренд и стил на живот, а именно зеления здравословен и витален лайфстайл. На огромната веганска сцена, ще бъдат представени изложителите, които са в сектора на органични, био и устойчиви продукти в различни области.

Пазарът на вегански продукти се увеличава по целия свят. Веганският начин на живот се разглежда от много експерти като една от най-важните тенденции в световен мащаб.

VeggieExpo 2018 е най-голямото изложение за веганския начин на живот в България. То ще даде възможност за срещи както на частни лица, споделящи философията на веганския начин на живот, така и на търговци, собственици на ресторанти, търговци на дребно и едро с производителите на вегански продукти. Изложбите са най-личният и директен достъп до хората.

VeggieExpo 2018  ще се превърне в общ празник на местни и международни изложители, които популяризират продуктите си и този начин на живот.

Повече информация можете да намерите на адрес: www.vegexpo.eu