Венатория

16-тото изложение „El Salón de Cazadores, Venatoria” ще отвори врати отново за три дни от 3-ти до 5-ти март 2011 година и ще предложи многобройни атракции, демонстрации и условия за пазаруване на ловци, риболовци и любители на природата.

”Venatoria” е най-голямото ловно изложение на ловни трофеи в испаноговорящите страни. Ползва се с подкрепата на авторитетни международни неправителствени организации, испански държавни институции и Кралското семейство. Изложението се провежда ежегодно и е сред най-престижните прояви в областта на лова, риболова и хоби-туризма в Европа.

На изложбата се представят пълна гама от ловни дейности и продукти: спорт, оборудване за лов и риболов (ловно оръжие, облекла, принадлежности), високопроходими превозни средства, стоки и услуги за хоби, пътешествия и туризъм, произведения на изкуството на ловна тематика, книги и специализирани издания.

Чрез Национална сбирка от ловни трофеи, отстреляни в България и рекламни материали на всички Държавни ловни стопанства в страната ще се представят възможностите и условията за ловен и алтернативен туризъм. Сбирката включва капитални трофеи от благороден елен и дива свиня, трофеи и препарати от елен лопатар, сръндаци, муфлони, диви кози, глухар и ловни птици.

На последното издание са регистрирани над 15 000 посетители.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.