1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Wine & Spirits Show Sofia

Wine & Spirits Show Sofia

Wine & Spirits Show Sofia ще срещне производители и търговци на вино и спиртни напитки с реални клиенти, дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани и всички професионалисти в сектора. Всичко това и още много за бизнеса ще предложи първото издание на Wine & Spirits Show Sofia. Новият изложбен формат ще ангажира вниманието на сектора от 13 до 15 май тази година.

Съвместно разработено и организирано от Интер Експо Център и DiVino, Wine & Spirits Show Sofia ще бъде бизнес ориентирана платформа, която дава възможност както на традиционни производители, така и крафт дестилерии и пивовари да представят продуктите си пред правилната целева аудитория, сред която: търговци на едро и дребно, вносители, дистрибутори, онлай търговци, представители на търговски вериги, ресторантьори, собственици на барове и заведения, хотелиери, кетъринг фирми и много други професионалисти от различните аспекти на бранша.

Изложбените дни ще бъдат изпълнени с лекции, семинари и презентации, които ще се провеждат в специално обособените бизнес и презентационни зони, съобразени с изискванията на националните здравни власти.

В дните от 13 до 15 май предстои осъществяването на нов формат, посветен на виното, високоалкохолните напитки и крафт алкохола. Всичко за изложението ще откриете в сайта www.wineandspirits.show.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.