XIII Европейско изложение за студено съхранение и логистика - Пролет

Световният Алианс за студено съхранение /Global Cold Chain Aliance/, организира 13-то издание на Европейското изложение за студено съхранение и логистика - Пролет 2010, което ще се проведе на 8 и 9 февруари 2010 г. в хотел Мьовенпик, Амстердам, Холандия.

Очакват се над 150 участници от 24 страни. Събитието се провежда благодарение на GCCA и Европейската Асоциация за студено съхранение и логистика - ECSLA. Членове на ECSLA са Германия, Франция, Холандия, Италия.

Това изложение е единственото място в Европа, на което могат да се срещнат индустриите свързани с логистиката на хранителни продукти с контролирана температура, хладилни складове, преработватели, транспорт и дистрибуция. Това е форумът за обмен на идеи и информация в международен мащаб.

Предвидени са пленарни сесии в понеделник и вторник сутрин и следобед, както и много практически ориентирани сесии със следната тематика :оперативно управление и технологии, хладилна и енергийна ефективност, законодателството на ЕС и лобиране, човешки ресурси и безопасност на работниците и намаляване на оперативните разходи. Ще има лектори от 35 държави.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.