СИМА 2017 с фокус върху конкретни решения

Поредното издание на изложението за земеделска техника СИМА ще се проведе в периода 26 февруари- 2 март 2017г.  в Париж. Вече 98% от изложбената площ е заета, а организаторите очакват повече от милион посетители.

С мисълта за по-близки контакти между производителите на земеделски машини и представителите на научния свят, по време на изложението, ще бъде организирана първата среща от поредицата годишни конференции. Темата-  „Интензивно биологично земеделие: уникална възможност за иновации при оборудването и системите“. Целта-  събуждане на интерес у изследователските институти.

Немски, американски, датски, френски, италиански и полски концесионери пък ще представят концепциите и опита си по време на панаира.

Повишаване интереса на изложители извън Франция отчита СИМА. Новост тази година ще бъдат представителите от Корея, Китай, Индия, Турция и САЩ.

За първи път СИМА организира „търсене на съкровището“  в международно измерение. 10 марки СИМА са скрити в 10 страни. 4 от тях наскоро бяха открити в Алжир, Аржентина, Канада и Тайланд, благодарение на жокери, публикувани в социалните медии. Останалиоте 6 остават неоткрити. Известно е, че се намират в Англия, Китай, Франция, Италия и Русия. Наградата, за тези които разгадаят загадката, ще бъде спонсориране разходите по посещението. 

СИМА 2017 повече от всякога ще се фокусира върху конкретни решения, които да отговарят на текущите нужди на земеделските производители в световен мащаб. Целта на организаторите на панаира е да допринесе за развитието на селскостопанската производителност и устойчивост чрез представяне на цялостна оферта, независимо от размера на стопанството и вида култури. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.