1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Семинари
  4. Биопродуктите – доверието е важно!

Биопродуктите – доверието е важно!

Българска асоциация Биопродукти /БАБ/ ще проведе семинар под мотото „Биопродуктите – доверието е важно“ в зала „Пирин“ на Интер Експо Център /ИЕЦ/ на 7 ноември от 10 ч., на който ще се разискват жизнено важни за биопроизводството въпроси.

На семинара, заедно с експерти от МЗХГ и ДФЗ ще бъдат обсъдени промените в Наредба №4 за прилагане на мярка 11 „Биологично земеделие“ , както и предстоящите промени в Наредба № 5 за прилагане на правилата на биологично производство.

В зала „Пирин“ ще присъстват и всички, професионално ангажирани по темата – биопроизводители, биотърговци, както и сертифициращи фирми в сектора.
Семинарът ще е под патронажа на зам-министър Чавдар Маринов, а участие в дискусиите с биоземеделците ще вземат Слави Кралев, Лидия Чакръкчиева и Лилия Емилова от земеделското министерство, както и Христо Вълов от ДФЗ.

За поредна година БАБ участва в изложението „Интерфуд & дринк “ в ИЕЦ, което тази година е от 6 до 9 ноември. Асоциацията кани всички журналисти на щанда си БИОЗОНА, където да опитат биологични плодове и зеленчуци, мед, ядки, вино, билки, етерични масла, сокове, конфитюри, консерви и други био продукти, отгледани и произведени в България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.