1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Семинари
  4. Бизнес форум "Храни и напитки"

Бизнес форум "Храни и напитки"

Снимка:

На 15 и 16 юни 2010 година в гр. София, х-л "Шератон" ще се проведе бизнес форум "Храни и напитки".

Целта на събитието е да събере на едно място изпълнителни директори, мениджъри на търговски вериги, търговци и доставчици, производители, консултанти и сертифициращи организации, както и представители на държавната администрация. Покани са отправени и към големи фирми и организации от бившите  съветски републики и държавите от Близкия Изток, които имат интерес от внос на български храни и напитки. Акцентът на форума "Храни и напитки" ще бъде върху качеството и безопасността на храните и напитките в България

Организатор на двудневното събитие е Български икономически форум (БИФ), с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и Комисията за защита на потребителите. Партньори на форума са "Евро-ток България" - европейското сдружение на професионалните готвачи и Асоциацията на месопреработвателите в България.

Предвижда се в рамките на събитието да се проведат дискусии по темите околна среда, биопродукти, ГМО и здравословно хранене.

Ще се проведат пет пленарни сесии. Първата е посветена на финансирането на проекти в областта на храните. В нея ще бъдат представени възможностите за финансиране както от публични източници, така и от банки и други финансови институции. Втората сесия е за ролята на международните търговски вериги за състоянието на българския пазар. Ще бъдат обсъдени собствените марки на веригите от гледна точка на качеството и безопасността на продуктите, които предлагат.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.