1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Семинари
  4. Отличие „Принос в механизацията на земеделието” 2018 г.

Отличие „Принос в механизацията на земеделието” 2018 г.

Тази година отново ще бъдат отличени производители и вносители на съвременна земеделска техника, както и земеделски производители, внедрили механизирани технологии и постигнали добри резултати в стопанствата си.

Награждаването в петото юбилейно издание на Отличието „Принос в механизацията на земеделието” ще се проведе на 4 декември 2018 г. от 13:00 ч. в зала 3 на НТС (адрес: София, ул. „Г.С.Раковски” 108). 

Събитието се организира от Министерството на земеделието, храните и горите, Селскостопанска академия, Аграрен университет – Пловдив, Русенски университет „Ангел Кънчев”, Научно-технически съюз по машиностроене и вестник „Земеделска техника”.

Благодарение на досегашните си четири издания (2014 - 2017 г.) събитието успя да се утвърди като водещо, стана Празник на механизацията на земеделието. Потвърди се, че с използването на иновации се развива по-успешно земеделие. Информацията за нови, ефективни машини, които могат да се закупят на българския пазар, е необходима на сектора. Отличените машини, технологии, получените резултати показаха голямото динамичното развитие и многообразието на земеделието и нуждата от подготвени кадри.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.