1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Семинари
  4. StartUP Bio

StartUP Bio


Първият форум, представящ възможностите за стартиране на биоземеделие в България – пазари, маркетинг, финансиране ще се проведе в София на 24 и 25 април 2010 г. , Интерпред, бул. Драган Цанков 36.

StartUP Bio е форум, който насърчава предприемачеството в сферата на био земеделието, производството и търговията на биопродукти, представяйки възможностите за стартиране на такъв бизнес в България.

Участниците във форума са предприемачи, фермери, производители и търговци на био продукти, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес.

StartUP Bio се състои от две части в два последователни дни:

  • Конферентна част – сесии под формата на лекции и дискусии + изложение на био продукти
  • Практическа част – организирано посещение на мандра за производство на био кисело мляко в с. Мало Бучино

По време на форума опитни български биопроизводители и търговци ще споделят своя опит като предприемачи. Ще бъде направен обзор на състоянието и тенденциите на вътрешния и международния пазар на биопродукция. Ще се представят нужните сертификати за стартиране на подобен тип бизнес, необходимите инвестиции, както и възможните бизнес модели. Ще бъде обърнато и специално внимание на намирането на финансиране и създаването на качествен маркетинг за био продукти.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.