1. Начало
  2. Видеа
  3. Демонстрация
  4. Международни дни на полето от 5 до 7 юни 2018 г.

Международни дни на полето от 5 до 7 юни 2018 г.

Аграрният университет и DLG Селскостопанско общество събират агросектора в Пловдив

DLG Селскостопанско общество в сътрудничество с Аграрния университет в Пловдив организират първото по рода си в България издание на селскостопанско изложение Международни дни на полето България 2018.

DLG Селскостопанско общество е водеща фирма с международен опит в организиране на големи изложения в това число и такива, които са пряко свързани със селското стопанство. Виждайки потенциал за развитие на земеделието в нашата страна, инициаторите на форума са решили да съберат на едно място фирмите, опериращи на българския пазар, и фермери, ползватели на техните продукти.

В България искаме да положим началото на нещо много успешно и така да сме полезни на вашите фермери, заяви Стефан Кресе, един от участниците в организирана пресконференция по повод предстоящото събитие.

Неговият колега Райнхард Розберг допълни, че опитът на специалистите е в основата на събитията. Защото реално участниците са тези, които генерират идеите, а DLG Селскостопанско общество им предоставя условията да изразят това.

Организаторите очакват повече от 3 хил. посетители.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.