1. Начало
  2. Видеа
  3. Любопитно
  4. В новия брой на списание АгроКомпас четете

В новия брой на списание АгроКомпас четете

Печелим, защото спираме деградацията на почвата, казва заклетият No-Till-ър Александър Китев и се обосновава с цифри как постига рентабилност благодарение на No-Till технологията.

За зърнопроизводителя Радослав Христов иновация е да си направи семепочистващо хале и задава реторичния въпрос: Чували ли сте за филма „Еднодневни трудови договори“?
В днешно време е невъзможно малините да се отглеждат без напояване, убеден е Божидар Петков, собственик на малинови насаждения в с. Дълбок дол и председател на Българската асоциация на малинопроизводителите.

10% спад на продажбите на тракторите в Европа през миналата година, но България обаче отчита значително увеличение на продажбите на италиански трактори.

Човек трябва да се бори за справедливи каузи и трябва да може да прави нещо за другите, твърди Валентина Васильонова, заместник-председател на Федерацията на Независимите синдикати от земеделието.

В броя ще намерите още: последни селекционни достижения при земеделските култури, ефективни продукти за защита на растенията и полезни съвети за обеззаразяването на семената преди есенната сеитба.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.