1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Ако търсите партньор в решенията за съхранение на зърно и технологиите за съхранение в плоски складове

Ако търсите партньор в решенията за съхранение на зърно и технологиите за съхранение в плоски складове

Целта на Шмелцер България е ясно дефинирана: лоялност към клиента

Шмелцер е вашият основен партньор в решенията за съхранение на зърно и технологиите за съхранение в плоски складове. Продажбите на фирмата се обезпечават от ефективна дилърска мрежа по целия свят с повече от 150 партньора, в това число и в България.
Съхранението на зърното в плосък склад осигурява гъвкаво и същевременно икономичен тип съхранение. Въпреки че пространството за съхранение е по-голямо от това в кръглите силози, плоския склад предлага много възможности при съхранение. Плоският склад може да бъде разделен на отделни клетки за съхранение на различни сортове зърно.
 
Системите за вентилация на Шмелцер са едни от най-ефективните, които се предлагат на пазара. От съществено значение за дълготрайното му съхранение са два параметъра - температура и влажност. По време на съхранение на зърното неговата влажност и температура се увеличават. Вследствие на това, при зърното се увеличават микроорганизмите в него. За да се избегне развитието на тези микроорганизми е необходимо да се поддържат ниска влажност и ниска температура на съхранение.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.