Екофол – изборът на професионалистите

Течните торове Лактофол – универсално решение за всички култури

С последователност, научен и производствен потенциал, постоянно обогатявана продуктова листа и доказано ефикасни решения фирма Екофол успя да наложи  у нас листното торене като задължително земеделско мероприятие. Сигурен благотворен ефект за културите и икономическа полза за стопаните – това са предимствата на торовете Лактофол. Те се прилагат на всички полета, при всички култури! Днес присъстваме на първи пролетни пръскания на есенници в Търговищка област. Това поле от 600 дка с ечемик в землището на село Водица се стопанисва от арендатора Иван Иванов.

За да прави истинско професионално земеделие и за да си гарантира винаги максимални добиви, Иван Иванов ползва торовете на фирма Екофол и при други култури.

В землището на съседното село - Цар Асен също се извършват пролетни пръскания. Това поле с пшеница от 428 дка е на Николай Дончев, който вече 10 години не пропуска да третира с торовете Лактофол всичките си култури.

Комплексните листни торове Лактофол, в зависимост от фазовата необходимост на растенията, се произвеждат от Екофол в различни модификации, с увеличено съдържание на даден елемент според културата. Като технология от екипа на фирма Екофол препоръчват на фермерите двукратно листно подхранване при всички видове култури.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.