1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Кои хибриди царевица и слънчоглед са точно за вас?

Кои хибриди царевица и слънчоглед са точно за вас?

На семинар в Пловдив Lidea представи новостите в портфолиото си

Lidea събра земеделци на семинар в Пловдив, за да представи новите си решения при пролетните култури за сезон Пролет 2023 г. Компанията е сред утвърдените лидери в селекцията на царевица. В средно ранния сегмент акцент беше поставен на познатите Мейфлауър ФАО 360, ЕС Милади ФАО 350, ЕС Метод ФАО 380 и силажната царевица. Най-новото предложение е LID4040C ФАО 380.
 
Lidea, като лидер в селекцията на слънчогледа, освен че предлага качествени семена, предлага и най-добрата устойчивост на мана. Клиърфийлд Плюс технологията през последните години е една от най-предпочитаните. Продукти като ЕС Оазис CLP, ЕС Антемис CLP са изключително гъвкави, предназначени за разнообразни почвено-климатични условия. Новото предложение в Експрес технологията е ЕС Цейлон SU, хибрид с отлични устойчивости на синя китка и мана. 
Lidea е лидер в Европа в селекцията на сорго, предлагайки продукти за зърно и силаж. Червеното сорго е с представители ЕС Фьон, ЕС Ализе, ЕС Шамал, а в сегмент бяло сорго - хибридът ЕС Албанус. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.