1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Конфекшън хибридите на Nuseed – номер едно на пазара

Конфекшън хибридите на Nuseed – номер едно на пазара

N5LM307 Onyx: Много добър избор за пазарите на небелен и белен слънчоглед

Благодарение на доброто фитосанитарно състояние в края на сезона и изправеността, N5LM307 Onyx е много добър избор за пазарите на небелен и белен слънчоглед. Със своята еднородност и среднокъсна зрялост този високодобивен хибрид с множество приложения дава гъвкавост на стопаните в основните региони, производители на слънчоглед. Високата степен на устойчивост на мана осигурява допълнителна защита.

X4334 е шарен хибрид, разработен за пазара на небелен слънчоглед. С голям дял кръгли сита с големина 9+ до 10+, X4334 ражда ефектни, дълги, тъмни, XL шарени семки, идеални за глобалния пазар на конфекшън слънчоглед. Този хибрид с Clearfield® толерантност осигурява над средните добиви с добро фитосанитарно състояние в края на сезона и отлична еднородност.

N6L509 CL е нов шарен XXL хибрид с изключителна  производителност и много големи XXL семки, предпочитани на много пазари за конфекшън слънчоглед. Този хибрид със средна зрялост ще даде високи добиви във всички региони, производители на слънчоглед, създаден е с технология Clearfield® и е селектиран за силно стъбло и коренова система.

Хибридите са селекция на Nuseed.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.